22.11.2016.

Истражување за првата игра за персонални компјутери

Коцевски Петар и Анчевски Никола, истражуваа, симнаа, инсталираа и ни ја презентираа една од првите компјутерски игри во светот за персонални компјутери- текстуалната авантура ZORK 1


Нема коментара:

Постави коментар