13.10.2015.

Хардверски делови во КУКИШТЕТО

Голема благодарност за помошта и поддршката при снимањето на видеото до моите ученици од осмо одделение: Петар, Михаил и Виктор. (Имавме маааалку трема....)


Нема коментара:

Постави коментар