26.10.2015.

Повторуваме за хардверки делови на компјутерот и "СКЛОПИВМЕ" КОМПЈУТЕР :)

Требаше да повторуваме за хардверските делови кај компјутерот и....
За да не ни биде досадно брзо се снајдовме со тоа што го имавме во училница- лист од стар календар, лепенки - потсетници, жолт лист самолеплива хартија, ножички, селотејп....
- Го залепивме листот од календар на табла ..околу него ги наредивме лепенките и почнавме...еден по еден или кој сака ..или па кој знае  :) 
Од делови "склопивме"компјутер
 Не дека не грешевме ама беше интересно и на крај УСПЕАВМЕ.. а грешките ке си ги памтиме и нема да ги повторуваме ..барем за некое време.

Нема коментара:

Постави коментар